2015. február 27., péntek

Nikon COOLPIX S3300 digitális fényképező 16 MPIX - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

NIKON S3300 DIGITÁLIS KAMERA 16 MEGAPIXEL / HD videfelvétel
A karcsú, 16 megapixeles COOLPIX S3300 úgy illeszkedik a tenyerébe, mintha oda tervezték volna.
Ízlésesen színes és fantasztikusan gyors; ez a fényképezőgép azoknak készült, akik stílusosan és mozgalmasan élik az életüket.
A szupergyors indításnak köszönhetően megörökítheti a tovatűnő pillanatokat, mielőtt azok elillannak. A rázkódáscsökkentő technológiával felszerelt NIKKOR 6x optikai zoom objektív éles fényképeket és jó minőségű videoklipeket készít. Az intelligens automatikus funkciók minden helyzetben tökéletes eredményt produkálnak, és a különféle szűrőeffektusok lehetővé teszik, hogy fényképei minőségét már a helyszínen, a fényképezőgépen tovább javíthassa.
"Vidd magaddal" stílus: a vékony, 19, 5 mm-es váz sokféle, életteli színben megvásárolható.
16 MP: a 16 megapixeles CCD-képérzékelő elképesztően részletgazdag képeket készít, továbbá lehetővé teszi a kreatív képkivágást és a plakátméretben is éles nagyítások készítését.
NIKKOR nagy látószögű, 6x optikai zoom objektív (26-156mm): csoportképektől kezdve a közeli felvételekig, bármit is fényképez, az objektív precizitása és nagy felbontása révén bármilyen pillanatot meglepő könnyedséggel kaphat el.
Objektív eltolásos VR (rázkódáscsökkentés): készítsen éles fénykép- és videofelvételeket a Nikon automatikus rázkódáscsökkentő technológiájának köszönhetően, amely valós időben ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását.
Pengeéles, 720p videofelvétel: örökítse meg könnyedén a mozgalmas pillanatokat. A külön videofelvétel gombbal egyszerűen elindíthatja a felvételt.
6, 7 cm-es LCD-kijelző: akár erős napfényben, akár gyenge megvilágítás mellett fényképez, a nagy, állítható fényerejű LCD-monitor mindig éles felvételt és visszajátszást biztosít.
Intelligens portré rendszer: mindig tökéletes portréképet készíthet. A mosoly időzítő akkor készíti el a felvételt, amikor a kiválasztott portréalany mosolyog. A pislogásmentesítés figyelmeztet, ha a felvétel elkészítésénél a portréalany szeme csukva van. A bőr lágyítás finomítja az egyenetlen bőrtónusokat, így a portréalany arca simább lesz. A vörösszemhatás-korrekció kijavítja a vaku használata esetén előforduló vörösszem-hatást.
Retusálás menü: egy sor beépített szűrőeffektussal javíthatja képei minőségét. A kínált effektusok között található a kiválasztott szín funkció, amely automatikusan fekete-fehérré alakítja a képet, majd a kiválasztott területhez színt ad hozzá; valamint a csillogás effektus, amely csillagfény-hatást varázsol a fényes tárgyakra.
8 motívumprogram: a motívumprogram módok automatikusan optimális beállításokat kínálnak a legnépszerűbb fényképezési stílusokhoz, hatásokhoz és helyzetekhez. Csak válassza ki az adott helyzethez tartozó módot, és már készülhet is a remek felvétel.
Gyors és pontos AF: ha a téma nem a kompozíció közepén helyezkedik el, beállíthatja, hogy a fényképezőgép a különösen éles eredmény érdekében 99 pontos automatikus élességálltással fényképezzen.
Témakövető AF: akkor is éles felvételeket készíthet, ha mozgó témát választott. A témakövető AF a kiválasztott témán tartja az élességet, még annak mozgását is követi.
Vezeték nélküli átvitel: kompatibilis az X2 (vagy újabb) Eye-Fi kártyákkal. Másolja digitális fényképeit (JPEG-formátumban) közvetlenül telefonjára vagy számítógépére, majd csatlakozzon az internethez, hogy élvezhesse a Nikon fényképmegosztó szolgáltatása, a my Picturetown által kínált előnyöket.
Az EXPEED C2 képfeldolgozó rendszer a következőket biztosítja: továbbfejlesztett videofelvétel, nagy érzékenység esetén is remek teljesítmény és kiemelkedő képminőség.
A termék, kiváló újszerű állapotú ezért is hirdetem újként.
Tartozékok: fényképező, csuklópánt, adat/töltőkábel.
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.
NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIM IS:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=proficuccok



Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Az aukció vége: 2015-03-19 07:28
. Nikon COOLPIX S3300 digitális fényképező 16 MPIX - Jelenlegi ára: 14 990 Ft