2015. február 28., szombat

Forever Aloe Scrub - Jojobás Bőrradír flp - Jelenlegi ára: 4 290 Ft


Forever Aloe Scrub - Jojobás Bőrradír
Az apró jojoba gömböcskékkel dúsított Forever Aloe Bőrradír bőrtisztító a pórusok mélyére hatolva tisztítja meg a bőrt, közben eltávolítja az elhalt hámsejteket és egyéb szennyeződéseket. A kezelést követően a bőr sima, tiszta és friss lesz. A 100 százalékos stabilizált aloe vera zselét és parányi jojoba-golyócskákat tartalmazó bőrtisztítót arra a célra fejlesztettük ki, hogy a tisztítás alatt a bőrt nedvesítse, kondicionálja, ne engedje kiszáradni, és ne okozzon sérüléseket. A Forever Aloe Bőrradír annyira enyhe, hogy akár naponta is használható.
Összetevők Aloe Barbadensis leaf Juice, Aqua, Simondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Sodium Cocoyl Isethionate, Lauramine Oxide, Cetyl Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, PEG-100 Stearate, Hydrated Silica, Sodium Lactate, Tocopherol, Citric Acid, Ascorbic Acid, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Blue1
Használati útmutató Vigye fel az arc vagy a test nedves bőrére, és ugyancsak nedves ujjbeggyel, körkörös mozdulatokkal puhán masszírozza bele 2-3 percig. Ügyeljen arra, hogy a szembe ne kerüljön. Alapos öblítés után tiszta, puha törölközővel itassa a bőrét szárazra.
A termék Budapesten a belvárosban is átvehető és nem kell kivárni a licit végét... mivel fix áras.
Mit tudok még segíteni? Nézd meg a többi FOREVER termékeimet is.



Jelenlegi ára: 4 290 Ft

Az aukció vége: 2015-03-20 15:57
. Forever Aloe Scrub - Jojobás Bőrradír flp - Jelenlegi ára: 4 290 Ft