2015. április 26., vasárnap

Leg Magic lábgép - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

LEG MAGIC lábgép, fitnesz gép, alakformáló EREDETI
Keveset használt, újszerű állapotban.
Rendkívül egyszerű és hatékony edzőeszköz, ami az oldalra csúszó mozgást kihasználva erősíti és építi a lábak izomzatát. Állítható fogantyúval és rendkívül ellenálló rugókkal.
erősíti és feszesíti a lábak izomzatát és a feneket
könnyű és egyszerűen használható
pontosan szabályozható
ízületkímélő
párnázott kapaszkodókkal
A Leg Magic™ fitneszgépet elég naponta 10-15 percet használnod, és szemmel látható eredményeket érhetsz el a fenék és a láb formálásában. A Leg Magic™ -kel erősítheted a comb külső és belső izmait, valamint a feneked, de különböző gyakorlatok segítségével a hát és a has izmaid is formálhatod.
Mivel a Leg Magic™ használata közben csak a saját testsúlyoddal „ dolgozol”, a gyakorlatok nem megerelőltetőek és könnyen elsajátíthatóak, csak kövesd az alábbi edzéstervet!
Leg Magic minden idők legnépszerűbb, leghatékonyabb és legpraktikusabb fitneszgépe. Tegyen egy próbát Ön is!
A Leg Magic fitneszgéppel a rendszeres testedzés a mindennapjai részévé válik, mivel a tornagyakorlatok kényelmesen, mégis hatékonyan végezhetőek rajta.
Saját testsúlyával dolgozik, így az edzéssel olyan mértékben halad, amely megfelel egész szervezetének.
Lehetősége nyílik arra, hogy kiválassza a fizikai állóképességének legmegfelelőbb Leg Magic™ edzésprogramot, és ezt követően nyomban el is kezdheti a testedzést – minden rendelkezésére áll annak érdekében, hogy egészséges módon, könnyedén fejlessze izomzatát!
Naponta mindössze néhány percre van szüksége ahhoz, hogy megtapasztalja, milyen előnyei vannak, ha a testformáló- és nyújtógyakorlatokat a Leg Magic™ készülékkel végzi el.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2015-05-16 14:50
. Leg Magic lábgép - Jelenlegi ára: 10 000 Ft