2015. március 29., vasárnap

Mepiform 10 18 cm szilikonos tapasz 1 db - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Termékleírás
10 × 18 cm
öntapadós puha szilikon tapasz hegek kezelésére
A Mepiform egy vékony, diszkrét és rugalmas kötszer, mely poliuretán és egy nem szőtt rétegre felvitt lágy szilikon gél fedőrétegből áll.
Safetac technológia:
A Safetac egy nemzetközileg védett szabadalmú, lágy szilikonos öntapadó technológia.
A Safetac technológiájú kötszer gyengéden, de biztosan tapad a bőrhöz, és eltávolításkor nem okoz hámsérülést vagy fájdalmat.
Javasolt felhasználási terület:
A Mepiform régi és új hipertrofikus [túlzott mélységű] és keloid [Rostos burjánzás vagy szövetszaporulat, mely leggyakrabban sérülés (főleg égési sérülés) vagy műtéti metszés területén fejlődik ki, az arra valamilyen ok miatt hajlamos egyéneknél. ] hegek kezelésére tervezték. Zárt sebeknél profilaktikus terápiaként hipertrofikus vagy keloid hegedés megelőzésére használható.
Használati utasítás:
Alkalmazás
Nyissa ki a csomagot és vegye ki a kötszert.
Ha szükséges vágja megfelelő méretűre a kötszert, úgy hogy az a szélein legalább 1 cm-rel túlérjen a seben.
Mepiform használatakor bizonyosodjon meg róla, hogy a bőrfelület száraz. Kenőccsel vagy krémmel együtt használva, biztosítsa hogy a kötszer a krémen túli szárasz területre érjen.
Távolítsa el a védőfilmet és helyezze a Mepiformot a hegre/sebre. Izületes testrészeknél kerülje a kötszer kinyújtódását.
A kötszercsere és eltávolítása
A Mepiform optimális viselése napi 24 óra. Naponta távolítsa el a kötszert az inspekció és a bőrfelület lemosása érdekében. A kötszert ezután újra lehet használni.
A Mepiformot normál körülmények között 3-7 naponként kell cserélni, vagy amikor a kötszer tapadóképessége már nem megfelelő.
A Mepiform vízhatlan, fürdés és zuhanyozás alatt is viselhető.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2015-04-18 20:52
. Mepiform 10 18 cm szilikonos tapasz 1 db - Jelenlegi ára: 3 500 Ft